We use cookies for your settings and your shopping cart. By using the site you agree to the use of cookies. More information.

Snurrande mopp Kong Mop Mini

D3515115

New product

Spara tid och ansträngning! Med den snurrande moppen Kong Mop Mini kommer rengöring av golv bli lätt som en plätt. Hinken kommer med ett inbyggt fjädersystem som används med lätt tryck....

More details

Limited time offer:

260 krtax incl.

370 krtax incl.

- +

Brand: Omnidomo

 
More info

Spara tid och ansträngning! Med den snurrande moppen Kong Mop Mini kommer rengöring av golv bli lätt som en plätt. Hinken kommer med ett inbyggt fjädersystem som används med lätt tryck. Doppa moppen i hinken, tryck lätt på snurraren, lätta på trycket och snurrsystemet kommer börja snurra och vrida ur moppen på rekordtid och lämna den rätta mängden med vatten för skurning.

Den snurrande moppen Kong Mop Mini har tillverkats i väldigt absorberande och lätta material, för bästa resultat. Tack vare dess cirkulära design når moppen alla hemmets hörn, vilket gör det lätt att städa. Hinken är kompakt och lätt. Den kommer med en hink med ett behändigt handtag för lätt förflyttning.

Specifikation:

  • Vrid ur med lätt tryck, inget behov för fotpedal
  • Automatisk sköljning, inbyggt snurrsystem på insidan av hinken
  • Höjd på hink: 28 cm
  • Diameter på hink: 28 cm
  • Hopfällbar stång: max 122 cm, min 100 cm
  • Innehåller: hink, stång och 2 mikrofiber-mopphuvuden

 www.kongmop.com


Snurrande mopp Kong Mop Mini

kr208.00 in_stock! Spara tid och ansträngning! Med den snurrande moppen Kong Mop Mini kommer rengöring av golv bli lätt som en plätt. Hinken kommer med ett inbyggt fjädersystem som används med lätt tryck....Omnidomo

30 other products in the same category:

Menu

Compare 0