We use cookies for your settings and your shopping cart. By using the site you agree to the use of cookies. More information.

Magnetiskt insektsnät Magneto Mesh

New product

Det otroliga magnetiska insektsnätet Magneto Mesh är det bästa sättet att njuta av den friska luften utan störande insekter! Detta dörrnät mot insekter är väldigt lätt att installera och...

More details

Limited time offer:

250 krtax incl.

355 krtax incl.

- +

Brand: Hasendad

 
More info

Det otroliga magnetiska insektsnätet Magneto Mesh är det bästa sättet att njuta av den friska luften utan störande insekter! Detta dörrnät mot insekter är väldigt lätt att installera och använda. Magneto Mesh har en mittenöppning och är tillverkat i ett lätt nät som förhindrar att insekter (flugor, mygg, getingar...) kommer in, men släpper in ljuset. Detta magnetiska insektsnät är väldigt bekvämt att gå igenom för både människor och husdjur tack vare dess snabba öppning och automatiska magnetiska stängning (med inbyggda magneter på kanterna). Det är idealiskt för alla sorters hus eller lägenheter, speciellt för hus med trädgård, nära stranden eller på landet.

Magneto Mesh är perfekt för gårdsdörrar, skjutdörrar, ytterdörrar, bakdörrar, balkongdörrar, tält, m.m., eftersom det kan justeras och anpassas till olika höjd och bredd, och till alla sorters dörrar. Det kan lätt tas bort och installeras på en annan dörr.

Mått på vardera gardinpanel: ungefär 209 cm i höjd x 49,5 cm i bredd

Magneto Mesh-paketet innehåller:

  • 2 gardinpaneler med 9 magneter vardera
  • 12 fästremmar med kardborre (skadar inte dörramen)
  • 21 nubb (för frivillig förstärkning)

www.magnetomesh.com

Magnetiskt insektsnät Magneto Mesh

kr200.00 in_stock! Det otroliga magnetiska insektsnätet Magneto Mesh är det bästa sättet att njuta av den friska luften utan störande insekter! Detta dörrnät mot insekter är väldigt lätt att installera och...Hasendad

30 other products in the same category:

Menu

Compare 0